Olen asiasta INNOISSANI koska meillä vannotaan puutarhaviljelyssä hyötykasveihin. Samasta asiasta myös puhun niille jotka jaksavat kuunnella. Mikään ei voita itse kasvatettua syötävää. Toki ostamme lähituottajien tuotteita jotka kuuluvat perustana meidän keittiöön. Yhtenä esimerkkinä voi mainita vaikkapa Kemiön Myllyn jonka jauhoista tulee parhaat pizzapohjat, sämpylät ja muut leivonnaiset.
Koska kevät tekee vauhdilla tuloaan ja siitä ei ole kuin hetki kesään meilläkin kasvaa tipujen lisäksi taimilapset. Tomaatteja, chilejä, paprikaa, purjoa, vesimelonia ja ja ja..Lista on loputon ja tilanpuute vaivaa nyt jo. Pääsiäisenä saamme toivon mukaan kasvihuoneen kasaan jos takatalvi ei yllätä ja osan taimista voi pian siirtää sinne kasvamaan. Lisäksi pieni toivonkipinä elää, että saisimme myös lautoja kasvilavoihin pääsiäisenä eli kiireiset viikot on tiedossa ennen kuin voi istua terassille kuuntelemaan linnunlaulua.
Oikeastaan kevät on paras vuodenaika. Kaikki herää eloon, vihertää ja puutarhasta saa poimia parsaa, raparperiä, ruohosipulia...
Aurinkoista torstaita kaikille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti